fbpx
Apartament de vanzare in Floresti Cluj Napoca

Apartamente de vânzare cu 3 camere în Florești

Descoperă apartamente de vânzare cu 3 camere în Florești – Spațiu și confort în Best Residence Florești

Bine ați venit în Best Residence Florești, un proiect rezidențial unde vă oferim o gamă variată de apartamente cu 3 camere. Indiferent de preferințele dumneavoastră, veți găsi cu siguranță un apartament potrivit în cadrul ansamblului nostru, care oferă atât spațiu generos, cât și confort.

Avem patru tipuri de apartamente cu 3 camere, care sunt plasate în oglindă pentru a oferi o varietate de opțiuni. Tipurile 1 și 3 au o suprafață utilă de 67.85mp, iar balconul are o suprafață de 14.72mp. Aceste apartamente oferă un spațiu generos și bine compartimentat, ideal pentru familiile sau persoanele care doresc mai mult loc pentru a se bucura de confortul locuinței lor. Pentru a vedea detalii și imagini despre apartamentul tip 1, accesați aici, iar pentru apartamentul tip 3, accesați aici.

Tipurile 2 și 4, la rândul lor, oferă o suprafață utilă de 59.19mp și un balcon de 15.48mp. Aceste apartamente sunt perfecte pentru persoanele care caută un stil de viață mai dinamic, fără a sacrifica spațiul și confortul. Pentru a vedea detalii și imagini despre apartamentul tip 2, accesați aici, iar pentru apartamentul tip 4, accesați aici.

La Best Residence Florești, ne dorim să vă oferim mai mult decât un simplu apartament. Ansamblul nostru rezidențial este conceput pentru a vă oferi un mediu de trai prietenos și confortabil. Beneficiați de facilități precum spațiile verzi amenajate, parcarea demisol, accesul facil la servicii și facilități în cadrul ansamblului și multe altele.

Vă prezentăm câteva dintre detaliile tehnice care fac din Best Residence Florești o alegere remarcabilă pentru locuință:

 1. Ascensor modern(Lift): Fiecare clădire este dotată cu ascensor, asigurând accesul facil de la parcările din subsol până la ultimul etaj.
 2. Pereți exteriori izolați: Pereții exteriori, alcătuiți dintr-un strat de cărămidă Cemacon de 29cm și izolație termică de polistiren de 10cm, asigură atât izolare termică eficientă, cât și un aspect estetic plăcut.
 3. Încălzire în pardoseală: Pentru confortul optim al locatarilor, fiecare apartament beneficiază de încălzire în pardoseală, oferind o temperatură plăcută în timpul sezonului rece.
 4. Șapă celulară antifonică: Calitatea vieții este prioritatea noastră, de aceea am inclus o șapă celulară specială cu proprietăți antifonice, asigurând liniștea și intimitatea în fiecare locuință.
 5. Centrale termice Bosch în condensare: Ne-am asigurat că fiecare apartament beneficiază de un sistem de încălzire eficient și economic, prin utilizarea centralelor termice Bosch în condensare, care oferă un confort termic optim.
 1. Acoperiș durabil și izolat: Blocurile noastre sunt echipate cu acoperiș din placă de beton termo și hidroizolat, asigurând protecție împotriva factorilor externi și o durabilitate pe termen lung.
 2. Siguranță împotriva incendiilor: Suntem dedicați siguranței locatarilor noștri, așa că am implementat un sistem modern pentru prevenirea și stingerea incendiilor în cadrul ansamblului rezidențial.
 3. Tâmplărie PVC Rehau: Fiecare apartament este dotat cu sistem de tâmplărie PVC Rehau, care oferă izolare termică și fonică superioară, contribuind la confortul și intimitatea dumneavoastră.

În cadrul Best Residence Florești, am creat și o serie de facilități care vor îmbunătăți stilul de viață al locatarilor noștri:

 • Parcul de 1200mp este un spațiu verde principal, amenajat cu alei, bănci și un ansamblu de joacă pentru copii.
 • Dispunerea blocurilor într-o poziție oblică oferă tuturor tipurilor de apartamente lumină naturală, indiferent de orientarea lor. Această abordare arhitecturală contribuie la crearea unui mediu luminos și plăcut.
 • Între blocuri, veți găsi spații verzi amenajate, astfel încât fiecare proprietar să beneficieze de o zonă verde proprie, unde puteți petrece timp în aer liber și puteți bucura de frumusețea naturii.
 • Ansamblul nostru dispune de spații comerciale la parterul primului corp de clădire, pentru a vă oferi un plus de confort și accesibilitate la diverse servicii și facilități.

Înțelegem importanța flexibilității financiare atunci când vine vorba de achiziționarea unei locuințe. De aceea, vă oferim modalități diverse de plată. Aveți posibilitatea de a alege rate direct la dezvoltator sau puteți opta pentru un credit bancar. De asemenea, prețul apartamentelor este negociabil cu un avans de peste 50%, astfel încât să vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele financiare.

Pentru a afla mai multe informații despre apartamentele noastre de 3 camere și pentru a programa o vizionare personală, vă invităm să accesați site-ul nostru oficial, www.bestresidencefloresti.ro. Aici veți găsi detalii complete despre disponibilitatea apartamentelor, imagini și informații despre modalitățile de plată.

Nu ratați oportunitatea de a deveni proprietarul unui apartament de 3 camere în Best Residence Florești. Contactați-ne astăzi și începeți să vă construiți viitorul într-un cămin spațios și confortabil! Fie că sunteți o familie în căutarea unei locuințe mai mari sau doriți să vă bucurați de un spațiu suplimentar pentru activități și relaxare, apartamentele noastre cu 3 camere vă vor oferi tot confortul de care aveți nevoie.