fbpx
Apartament de vanzare in Floresti Cluj Napoca

Apartamente de vânzare cu 2 camere în Florești

Descoperă apartamente de vânzare cu 2 camere în Florești – Confort și calitate în Best Residence Florești

Bine ați venit în Best Residence Florești, unde vă oferim oportunitatea de a achiziționa apartamente de 2 camere, într-un ansamblu rezidențial modern. Aici veți găsi locuințe proiectate cu atenție, care combină confortul cu calitatea finisajelor și a dotărilor.

Apartamentele noastre cu 2 camere reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută un spațiu locativ practic, confortabil și bine compartimentat. Avem două tipuri de apartamente cu 2 camere, care sunt proiectate în oglindă, oferind aceeași suprafață utilă de 47.02mp. Fiecare apartament dispune, de asemenea, de un balcon spațios cu o suprafață de 9.79mp, unde vă puteți relaxa și bucura de aerul proaspăt.

Link pentru apartamente cu 2 camere tip 1 aici.

Link pentru apartamente cu 2 camere tip 2 aici.

La Best Residence Florești, ne dorim să vă facilităm accesul la locuința visurilor dumneavoastră, oferindu-vă mai multe opțiuni de plată flexibile. Aveți posibilitatea de a achiziționa apartamentul prin rate direct la dezvoltator, ceea ce vă permite să vă stabiliți bugetul pe termen lung. De asemenea, prețul apartamentului este negociabil cu un avans de peste 50%, oferindu-vă flexibilitate în procesul de achiziție. Dacă preferați, puteți accesa și un credit bancar pentru a vă ajuta să vă realizați visul de a avea propria locuință.

Investind într-un apartament de 2 camere în Best Residence Florești, veți beneficia nu doar de un spațiu confortabil, ci și de toate facilitățile și avantajele pe care le oferă ansamblul rezidențial. Spațiul exterior generos, parcarea demisol, spațiile comerciale și zona verde amenajată sunt doar câteva dintre elementele care fac din Best Residence Florești un loc ideal pentru a vă construi căminul.

Vă prezentăm câteva dintre detaliile tehnice care fac din Best Residence Florești o alegere remarcabilă pentru locuință:

 1. Ascensor modern(Lift): Fiecare clădire este dotată cu ascensor, asigurând accesul facil de la parcările din subsol până la ultimul etaj.
 2. Pereți exteriori izolați: Pereții exteriori, alcătuiți dintr-un strat de cărămidă Cemacon de 29cm și izolație termică de polistiren de 10cm, asigură atât izolare termică eficientă, cât și un aspect estetic plăcut.
 3. Încălzire în pardoseală: Pentru confortul optim al locatarilor, fiecare apartament beneficiază de încălzire în pardoseală, oferind o temperatură plăcută în timpul sezonului rece.
 4. Șapă celulară antifonică: Calitatea vieții este prioritatea noastră, de aceea am inclus o șapă celulară specială cu proprietăți antifonice, asigurând liniștea și intimitatea în fiecare locuință.
 5. Centrale termice Bosch în condensare: Ne-am asigurat că fiecare apartament beneficiază de un sistem de încălzire eficient și economic, prin utilizarea centralelor termice Bosch în condensare, care oferă un confort termic optim.
 1. Acoperiș durabil și izolat: Blocurile noastre sunt echipate cu acoperiș din placă de beton termo și hidroizolat, asigurând protecție împotriva factorilor externi și o durabilitate pe termen lung.
 2. Siguranță împotriva incendiilor: Suntem dedicați siguranței locatarilor noștri, așa că am implementat un sistem modern pentru prevenirea și stingerea incendiilor în cadrul ansamblului rezidențial.
 3. Tâmplărie PVC Rehau: Fiecare apartament este dotat cu sistem de tâmplărie PVC Rehau, care oferă izolare termică și fonică superioară, contribuind la confortul și intimitatea dumneavoastră.

În cadrul Best Residence Florești, am creat și o serie de facilități care vor îmbunătăți stilul de viață al locatarilor noștri:

 • Parcul de 1200mp este un spațiu verde principal, amenajat cu alei, bănci și un ansamblu de joacă pentru copii.
 • Dispunerea blocurilor într-o poziție oblică oferă tuturor tipurilor de apartamente lumină naturală, indiferent de orientarea lor. Această abordare arhitecturală contribuie la crearea unui mediu luminos și plăcut.
 • Între blocuri, veți găsi spații verzi amenajate, astfel încât fiecare proprietar să beneficieze de o zonă verde proprie, unde puteți petrece timp în aer liber și puteți bucura de frumusețea naturii.
 • Ansamblul nostru dispune de spații comerciale la parterul primului corp de clădire, pentru a vă oferi un plus de confort și accesibilitate la diverse servicii și facilități.

Pentru a afla mai multe informații despre apartamentele noastre de 2 camere și pentru a programa o vizionare , vă invităm să accesați link-ul urmator, www.bestresidencefloresti.ro. Aici veți găsi detalii complete despre disponibilitatea apartamentelor, imagini și informații despre modalitățile de plată.